Danskväll Slottscaféet Landskrona, La WestCoast Linedancers

Datum: 2021-07-08
Tid: 19:00 - 22:00


Sommardans 2021

Vi kommer med glada nyheter, det blir sommardans i år med start torsdagen den 24 juni, kl.19.00 – 22.00. Därefter sker sommardanser varannan torsdag, fram till den 5 augusti. (dvs. 4 tillfällen). Vi kommer i år att hålla till vid slottscaféet, på det nya golvet som lagts där. Vid regn, ställs dansen in.

Med tanke på att det fortfarande förekommer spridning av coronaviruset kommer sommardanserna även i år att ske med vissa restriktioner (max 100 ute). För att hålla rekommenderat avstånd kommer vi att behöva begränsa antal dansare på trägolvet och vi behöver alla hjälpas åt att hålla avstånd till varandra. Även om vi helst vill kramas.

Det finns gott om plats att sprida ut sig på grönområdet på slottscafeet, så att vi kan hålla avstånd. Egen stol/filt medtages, samt fika om så önskas. Eventuellt kommer det finnas en ”fika vagn” på plats för köp av kaffe och bullar, men det är inte helt klart än.

Ta även gärna med egen penna till att skriva önskedanser med, eller ha dem nedskrivna och klara på ett papper när ni kommer. Det kommer att finnas tillgång till toalett (inne på folkets hus) och föreningen kommer att se till att det finns handsprit på plats. Vi ber er även att hålla er hemma om ni känner er minsta lilla krassliga.

Håll koll på hemsidan och facebook för eventuella uppdateringar eller ändringar.

Vi ses på dansgolvet!

Låt oss veta vad du tycker!

%d bloggare gillar detta: