Kursinformation

Bankgiro för betalning av kursavgift: 5488-0166. Du kan även använda Swish, då skickar du pengarna till nummer 123 695 45 80

LineDance Helsingborg erbjuder kurser.

Grundkurs

Instruktör Thomas
Söndagar 16:00 – 17:00

Har du aldrig dansat Linedance eller tror du att du inte kan dansa överhuvudtaget? Då är Grundkursen rätt kurs för dig. Vi dansar populära danser från hela världen och du lär dig grundläggande stegkombinationer och begrepp inom Linedance.

Grundkurs Fortsättning

Instruktör Thomas
Söndagar 17:05 – 18:25

Grundkurs fortsättning vänder sig till dig som gått Grundkursen, men även till vana dansare som vill öva grunderna inom Linedance. Här lär du dig lite mer avancerade grundsteg och kombinationer, men basen är det du lärt dig i Grundkursen.
Till skillnad från Grundkursen som börjar om på nytt vid terminsstarten rullar Grundkurs Fortsättning på precis som Fortsättning I, II & III. När man känner för mer utmanande danser går man vidare till Fortsättning I.

Fortsättning I

Instruktör Katarina
Söndagar 18:30 – 19:50

Kursen för dig som känner dig säker på grunderna och vill ha nya utmaningar. Danserna innehåller fler steg och en del nya mer krävande stegkombinationer. Eftersom vi ska hinna med fler steg på samma tid blir även utlärningstakten snabbare. Musiken är något mer krävande både när det gäller rytm och uppbyggnad.

Söndagsworkshop med fridans

Fortsättning II/III

Instruktör Thomas
Torsdagar 18:30 – 20:30

När du känner att du behärskar danserna på Fortsättning I och kanske testat söndagsworkshop så kan du gå vidare till Fortsättning II/III.

Här är danserna längre och tempot i utlärningen högre. Danserna baseras fortfarande på grundsteg och stegkombinationer som förekommit i de andra kurserna, men ofta på ett lite annorlunda sätt vilket gör att danserna känns roliga och utmanande.
[/su_tab]

Låt oss veta vad du tycker!

%d bloggare gillar detta: