Kursnivåer

Grundkurs

Instruktör Thomas Blixt-Hansson
Söndagar 16:00 – 17:00

Har du aldrig dansat Linedance eller tror du att du inte kan dansa överhuvudtaget? Då är Grundkursen rätt kurs för dig. Vi dansar populära danser från hela världen och du lär dig grundläggande stegkombinationer och begrepp inom Linedance.

Grundkurs Fortsättning

Instruktör Lotta Holgersson
Söndagar 17:10 – 18:30

Grundkurs fortsättning vänder sig till dig som gått Grundkursen, men även till vana dansare som vill öva grunderna inom Linedance. Här lär du dig lite mer avancerade grundsteg och kombinationer, men basen är det du lärt dig i Grundkursen.
Till skillnad från Grundkursen som börjar om på nytt vid terminsstarten rullar Grundkurs Fortsättning på precis som Fortsättning I, II & III. När man känner för mer utmanande danser går man vidare till Fortsättning I.

Fortsättning I

Instruktör Katarina Pahmp
Söndagar 18:40 – 20:00

Kursen för dig som känner dig säker på grunderna och vill ha nya utmaningar. Danserna innehåller fler steg och en del nya mer krävande stegkombinationer. Eftersom vi ska hinna med fler steg på samma tid blir även utlärningstakten snabbare. Musiken är något mer krävande både när det gäller rytm och uppbyggnad.

Fortsättning II

Instruktör Thomas Blixt-Hansson
Torsdagar 18:30 – 20:30

Här är danserna längre och tempot i utlärningen högre. Danserna baseras fortfarande på grundsteg och stegkombinationer som förekommit i de andra kurserna, men ofta på ett lite annorlunda sätt vilket gör att danserna känns roliga och utmanande.

%d bloggare gillar detta: