Kurser och avgifter våren 2015

KursernaKursavgifter

LineDance Helsingborg erbjuder kurser på fyra nivåer.

 

Grundkurs

Söndagar 15:00 – 16:00

Har du aldrig dansat Linedance eller tror du att du inte kan dansa överhuvudtaget? Då är Grundkursen rätt kurs för dig. Vi dansar populära danser från hela världen och du lär dig grundläggande stegkombinationer och begrepp inom Linedance.  

GRUNDKURS Fortsättning

Söndagar 16:05 – 17:35

Grundkurs fortsättning vänder sig till dig som gått Grundkursen, men även till vana dansare som vill öva grunderna inom Linedance. Här lär du dig lite mer avancerade grundsteg och kombinationer, men basen är det du lärt dig i Grundkursen. Till skillnad från Grundkursen som börjar om på nytt vid terminsstarten rullar Grundkurs Fortsättning på precis som Fortsättning I & II.  När man känner för mer utmanande danser går man vidare till Fortsättning I. 

Fortsättning I

Söndagar 17:40 – 19:10

Kursen för dig som känner dig säker på grunderna och vill ha nya utmaningar. Danserna innehåller fler steg och en del nya mer krävande stegkombinationer. Eftersom vi ska hinna med fler steg på samma tid blir även utlärningstakten snabbare. Musiken är något mer krävande både när det gäller rytm och uppbyggnad.

Fortsättning II

Söndagar 19:15 – 20:45

När du känner att du behärskar danserna på Fortsättning I så kan du gå vidare till Fortsättning II. Här är danserna längre och tempot i utlärningen högre. Danserna baseras fortfarande på grundsteg och stegkombinationer som förekommit i de andra kurserna, men ofta på ett lite annorlunda sätt vilket gör att danserna känns roliga och utmanande. 

Kursavgifter

Medlemsavgiften är 50 :- per termin

Grundkurs

Normalpris 400 :- inklusive medlemsavgift
Ungdomar och studerande 250 :- inklusive medlemsavgift

Grundkurs Fortsättning, Fortsättning I och Fortsättning II.

Du kan gå på fler kurser än din huvudkurs i mån av plats.

Normalpris 750:- inklusive medlemsavgift
Pensionär 600 :- inklusive medlemsavgift
Ungdomar och studerande 450 :- inklusive medlemsavgift.

Betala per gång kostar 80 :-

Du kan betala kontant i lokalen eller sätta in pengarna på Bankgiro 5488-0166.


Kommentarer

Lämna ett svar