Nytt kurstillfälle till hösten torsdagar 18:30 – 20:30

På torsdagskursen blandar vi nytt och gammalt.

Gamla danser som fyllde golven förr men som glömts bort, gamla danser som borde ha fyllt golven men kanske aldrig fick chansen.

Några gånger under terminen kommer Thomas slänga in en ny dans som han tycker är intressant. Det blir tre tillfällen med gamla danser och ett med ny dans och sedan ånyo tre tillfällen med gamla danser o.s.v.

Målet är att tempot på utlärningarna ska vara ganska högt. För att få utbyte av kursen bör du klara av danserna på Fortsättning II. Men är det någon dans du tycker verkar intressant kostar det ju inget extra att testa även om du inte gått Fortsättning II

En av danserna som kommer i höst är Syncopated Rhythm av Rob Fowler.

Hoppas vi ses!


Kommentarer

Lämna ett svar