Söndagens Grundkurs

Väldigt kul att så många kom tillbaka till starten på Grundkursen i söndags! Tyvärr var det väldigt trångt på grund av att det står byggnadsställningar i salen. Pga informationsmiss från hyresvärden fick vi reda på detta alldeles för sent.

Vi tycker att det är kul när våra medlemmar vill gå på mer än en kurs, men om det blir trångt måste vi prioritera de som kursen är tänkt för. Kommer det lika många nya den 29/1 blir vi tvungna att be våra trotjänare att stå över Grundkursen åtminstone tills ställningarna är borta. Allt på Grundkursen kommer även att läras ut på Grundkurs Fortsättning om det inte redan är gjort. Så ni missar inga nya danser på grund av det.

Jag hoppas att våra nya dansare har överseende med att det blev lite rörigt i söndags och hälsar er välkomna till en bättre organiserad tillställning den 29/1.


Kommentarer

Lämna ett svar