Verksamhetsplanen för 2018

Vi planerar att hålla 13 danstillfällen/kurs för våra medlemmar per termin under våren och hösten förutom terminsavslutningen. Dessutom kommer det att finnas möjlighet att ”prova-på” inför varje terminsstart för att erbjuda nya intresserade att få testa och bli inspirerade av linedance! Det är jätteroligt att se hur vi blir fler medlemmar och dansare för varje termin! Linedance är kul!! ?

7 styrelsemöten, 2 medlemsmöten samt 1 årsmöte är också planerat för året.
Vi träffas för gemensamma danskvällar i anslutning till prova-på-tillfällen samt årsmöte och terminsavslutningar. Någon extrainsatt danskväll då och då ska också bokas in under året, så håll utkik efter datum både på vår hemsida men även på Facebook!

Från och med vårterminen 2018 kommer sista kursen på söndagar, fortsättning 2, att bli kortare (40 minuter istället för 80 minuter) och få ett lite annorlunda innehåll som vi tror kommer att uppskattas av er dansare. Det kommer inte att vara kurs i vanlig mening utan workshop för nya och gamla danser som dansas ute, exempelvis på Haciendan. Medlemmar har möjlighet att önska danser man vill damma av/lära sig. Kursen riktar sig främst till dem som är ute på danskvällar, men alla är naturligtvis hjärtligt välkomna!

Vi vill försöka uppmuntra våra medlemmar att våga dansa linedance även utanför vår kursmiljö. Passa gärna på att samåka till olika intressanta evenemang. Tipsa gärna varandra när det händer något spännande som fler kanske kan vara intresserade av!

Vi planerar att fortsätta utveckla våra profilkläder för att göra oss mer synliga bland annat på dansgolvet runt om där vi dansar. Nya tryckmatriser är nu beställda och redo för tryck på det vi önskar. Arbetet att hitta nya och bra prylar att profilera oss med är ständigt aktuellt. Alla medlemmar är välkomna att komma med förslag på vad ni önskar att visa upp vår fina logga på.

I nuläget har vi tagit en paus med utlärning för privatpersoner och företag på olika events, som ni kanske har upptäckt på hemsidan och återkommer om vi kommer att ta upp det igen under det kommande året.

För övrigt hoppas vi på ett riktigt härligt 2018 tillsammans med mycket glädje och dans!

Väl mött under 2018!
Tünde Hansen
Ordförande
LineDance Helsingborg


Kommentarer

Lämna ett svar