Danskväll den 5/5 17 – 21, vi testar en alternativ lokal.

Wilson Dance har startat en ny dansstudio på Kapplöpningsgatan i Helsingborg. Vi tänkte ta tillfället i akt att testa lokalerna genom att ha en danskväll. DJ för kvällen är Madde, danslistan önskas fram av deltagarna under kvällen. Danskvällen pågår mellan kl. 17 till 21. Danskvällen är gratis för våra kursdeltagare, andra betalar 60 kr

Det hade varit kul om många kommer, om vi får feedback på lokalen så vi vet om den är intressant att hyra fler gånger.

Lokalerna ligger på 2:a våningen och man behöver en kod för att komma in. Koden kommer att publiceras i vår Facebookgrupp, Linedance Helsingborgs Medlemmar https://www.facebook.com/groups/522732514834449/ . Observera att vi endast godkänner ansökningar till den gruppen från medlemmar i föreningen. De av er som inte är med i gruppen kan kontakta oss via Facebook, E-post eller via vårt kontaktformulär så får ni koden så ni kan komma in.

Adressen är Kapplöpningsgatan 6 i Helsingborg, ni hittar en karta längre ner på sidan.

Lite bilder från lokalerna.


Kommentarer

Lämna ett svar