Corona, uppdatering

Som det verkar kommer situationen när det gäller viruset inte förbättras den närmaste månaden eller kanske till och med två. Styrelsen står inför valet att ställa in resten av terminen eller försöka begränsa risken. Vi har beslutat att försöka begränsa riskerna istället för att ställa in. Råden om hur du själv hanterar riskerna gäller fortfarande och de hittar du här.

Från och med torsdagen den 19/3 får man välja en kursnivå och endast gå på den. Då får vi ner deltagandet per kurs till runt 20 om alla kommer, något färre på torsdagen. Vi kommer även att ta bort Söndagsworkshop för att skapa mer luft mellan kurserna så att man inte behöver mötas i dörren in till danssalen.

Eftersom vi begränsat våra medlemmars möjlighet att gå på kurser kommer vi tills vidare inte erbjuda möjligheten att gå enstaka tillfällen.

Kaffe och fika kommer inte serveras.

Nya kurstider tills vidare
Grundkursen 16:00 – 17:00
Grundkurs Fortsättning 17:15 – 18:35
Fortsättning I 18:50 – 20:10

Torsdagskursen kommer inte ha någon fast sluttid men blir förmodligen 30 till 40 minuter kortare.

Vi kan ändra med kort varsel så håll utkik på hemsidan och Facebook för det senaste.


Kommentarer

Lämna ett svar