Kurserna inställda resten av terminen

Tyvärr får vi ställa in kurserna resten av terminen på grund av det rådande läget.

Om coronaläget tillåter det startar vårterminen den 24/1 för söndagskurserna och den 28/1 på torsdagen. Det blir ett begränsat antal på kurserna med föranmälan. Vi kommer använda ett formulär som man fyller i för att anmäla sig. En länk till formuläret kommer skickas till de som gick kurs på hösten. Länken skickas i veckan med information om kursnivåer och tider. Har man inte gått hos oss innan får man ge sig till tåls till efter nyår innan det går att anmäla sig.

På senaste styrelsmötet pratade vi om att ha en slags terminsavslutning kursvis på helgen efter nyår om det är möjligt, antingen den 2/1 eller 3/1. Högst osäkert om det går att genomföra så håll utkik på hemsidan eller Facebook.

Vi tittar även på att ha något slags onlineevent men inget är klart i dagsläget.


Kommentarer

Lämna ett svar