Dans vid Väla Centrum 6/8 18:00 – 20:00

Vi dansar efter önskelista. Regnar det ställs danskvällen in, håll koll på Facebook och hemsidan om det ser mörkt ut. Ställer vi in innan danskvällen börjat så lägger vi ut det där. I annat fall dansar vi så länge det går.

Dansbanan rymmer någonstans mellan 15 till 20 personer om vi ska hålla rekommenderat avstånd. Dansbanan ligger utomhus under träd och ni sitter i gräs, så ta inte med dina finaste skor. Blir det varmt ”svettas” träden kåda så underlaget kan vara bitvis klistrigt. Den senaste månaden har underlaget varit väldigt dansvänligt men ta med kådan i beräkningen när du väljer skor.

Toalett finns på Väla som stänger 20:00.
Dansbanan ligger i den röda ringen, klicka på bilden för att få en vägbeskrivning till Väla.


Kommentarer

Lämna ett svar