Uppdatering om vårens kurser och prova på

Det verkar som att restriktionerna släpper nästa vecka och i så fall blir det kursstart den 10/2 för torsdagskurserna och den 13/2 för söndagskurserna.

Eftersom så många har anmält sitt intresse till vår nybörjarkurs Steg 1 så att det blir svårt att få in alla även utan restriktioner blir det en uppdelad prova på den 6/2. Vi kommer att ha fyra tider med 9 personer på varje tid, totalt 36 stycken. För att få vara med måste man föranmäla sig med formuläret nedan. Vi stänger möjligheten att föranmäla sig på onsdag och skickar då ut ett formulär där man kan välja en tid som passar. Om fler än som får plats väljer en tid tar vi in efter när man skickade in intresseanmälan till kursen.

De fyra tiderna är som följer, efteråt finns det möjlighet att ställa frågor och anmäla sig till kursen

  • 17:00 – 17:30
  • 17:45 – 18:15
  • 18:30 – 19:00
  • 19:15 – 19:45


Kommentarer

Lämna ett svar