Dans på Väla, udda veckor från klockan 18. Start den 26/5

Terminen är slut men inte dansandet. Vi kommer att ha danskvällar på Väla udda veckor hela sommaren förutom midsommar.

Dansen startar klockan 18 och håller på så länge det finns folk som vill dansa. Dansbanan har inget tak så vid mycket regn, åska och andra otrevligheter blir det svårt att dansa. Vi kommer lägga ut på Instagram, Facebook och hemsidan om vi behöver ställa in en danskväll på grund av väder.

Dansbanan hittar ni under träden i den röda ringen på bilden ovan. Ta med något att sitta på och välj inte dina finaste dansskor. Toaletter finns inne på Väla som stänger 20:00.

Parkering

Officiellt slutar danskvällen 20 eftersom Väla stänger då, men det är inte omöjligt att vi dansar längre än så. På grund av buskörning på området efter stängning har man satt upp bommar som stängs cirka 21. Vet ni med er att ni har svårt att sluta dansa rekommenderar vi att ni ställer er på någon av parkeringarna vid Jula / Jysk /Willys eller Stadium Outlet

Följande datum blir det dans

 • 26/5
 • 9/6
 • 7/7
 • 21/7
 • 4/8
 • 18/8

Kommentarer

Ett svar till ”Dans på Väla, udda veckor från klockan 18. Start den 26/5”

 1. Profilbild för
  Anonym

  JIPPI kul

Lämna ett svar