Terminskickoff på Backagården den 2/9 till den 3/9

Kurserna startar redan i augusti men det hindrar oss inte att även i år samlas på Backagården för att fira in höstterminen! Vi startar klockan 13 på lördagen, för de som väljer att stanna kvar över natten slutar vi klockan 12 på söndagen. Närmare tidsschema kommer när uppstarten närmar sig.

Våra instruktörer kommer lära ut danser på lördagen och övrig tid dansar vi era önskedanser.

Lokalen har liksom allt annat blivit dyrare så det blir en tyvärr en högre dansavgift i år. 100 kr för de som är inskrivna på kurser hos Linedance Helsingborg, 160 kr för alla andra. Fika under dagen ingår i priset. Sista anmälningsdag söndagen den 7/8.

Vill man sova över bör man anmäla sig ganska snabbt, vi har bokat ett antal rum och stugor men vi har färre att tillgå jämfört med tidigare år.

Mat

Till kvällen den 2/9 erbjuder Backagården en tvårätters meny, veganska och allergivänliga alternativ går naturligtvis också att få. 295 kr är priset för maten. Menyn är inte klar när detta skrivs men vi får den inom någon vecka. Vill man ta med egen mat att äta, sallad eller något annat som inte behöver värmas upp, så kan man äta det i anslutning till danslokalen,

Boende

Vill man övernatta finns det några olika alternativ som ni anger när ni anmäler er.

Hotellboende

Enkelrum med egen toalett eller enkelrum där två rum delar toalett. Sängkläder och städning ingår. Frukostbuffé kan köpas till för 115 kr

  • Enkelrum där två rum delar toalett – 600 kr
  • Enkelrum med egen toalett – 800 kr

Stugor

Sängkläder och städning ingår inte. Frukostbuffé kan köpas till för 115 kr
8-manna stuga med ett allrum + fyra 2-bäddsrum och två toaletter med dusch – 2100 kr för en stuga. Så lyckas ni fylla stugan blir det 262,50 per person.
Bryr ni inte er om vem ni bor med kan vi para ihop er, annars samlar ni ihop ett gäng själv och anger vilka när ni anmäler er.

Ni anmäler er till uppstart@ld-hbg.se. Sista anmälningsdag är söndagen den 7/8

  • Dans: 100 kr för de som är inskrivna på kurser hos Linedance Helsingborg, 160 kr för alla andra.
  • Frukostbuffé 115 kr
  • Middag i Backagårdens regi kostar 295 kr.
  • Enkelrum där två rum delar toalett – 600 kr
  • Enkelrum med egen toalett – 800 kr
  • 8-manna stuga med ett allrum + fyra 2-bäddsrum och två toaletter med dusch – 2100 kr för stugan.

När ni anmält er får ni ett bekräftelsemail inom någon dag, när anmälningstiden gått ut skickar vi information om hur ni betalar för event och boende. Sista anmälningsdag söndagen den 7/8.

Hitta till Backagården


Kommentarer

Ett svar till ”Terminskickoff på Backagården den 2/9 till den 3/9”

  1. […] 2/9 till 3/9 är det dans och workshops på Backagården. Information hittar du om du går till Terminskickoff på Backagården den 2/9 till den 3/9. […]

Lämna ett svar