Crystal Boot den 27/1 2024 på Backagården

Crystal Boot är Linedancens Oscarsgala med prisutdelning till årets koreograf och årets danser på olika nivåer. Förutom det lärs det ut danser under dagen. Det bästa av allt är att man sänder detta live så att vi kan titta på det och vara med på utlärningarna här hemma. Här kan du se hur det sett ut tidigare år https://www.crystalbootawards.com/

De som var med hos oss på Grönadal 2023 tyckte det var kul så vi kör en repris. 2024 kommer vi hålla till på Backagården istället för Grönadal. Upplägget kommer likna höstens terminskickoff med mat och möjlighet till övernattning. Vi återkommer inom kort med priser och vilka boendeformer som är tillgängliga.

Vi planerar att starta vid 10-tiden och slutar framåt midnatt, tiderna kan justeras om Crystal Boot ändrar sitt schema.

Liksom förra året kommer vi donera eventuellt överskott till välgörenhet.


Kommentarer

Lämna ett svar