Kursstart och prova på 28/1 16 – 20

Julavslutning avdansad och vi tackar alla dansare som var med och förgyllde kvällen! Men nu ser vi framåt mot nästa termin! Kurser, tider och priser blir samma som hösten 2023.

Vi startar med prova på den 28/1 mellan 16:00 och 17:00. Efter prova på blir det danskväll till ungefär 20:00.

Vi skulle uppskatta om ni fyller i intresseanmälan här under så att vi kan komma i kontakt med er om något oförutsett inträffar. Det hjälper oss också att planera kurserna då vi vet ungefär hur många som kan tänkas dyka upp på kurserna.

Anmälan är inte bindande och ni får ingen bekräftelse annan än . Men vi kommer att skicka ut en påminnelse cirka en vecka innan så ni inte glömmer bort vår prova på och danskvällen. Intresseanmäler ni er till Steg 1 bestämmer ni om ni vill fortsätta efter prova på och skriver in er på kursen då. Steg 2 till 6 skriver in sig på kursen genom att betala in kursavgiften.


Kommentarer

Lämna ett svar