Intresseanmälan till höstens kurser

Vill du ha information om höstens kurser och en påminnelse när de börjar? Skicka då in intresseanmälan här under. Vi använder även dina kontaktuppgifter om det händer något oförutsett som gör att vi behöver flytta eller ställa in en kurs med kort varsel. Då slipper du åka till kurslokalen i onödan.

Anmälan till kurs

När kurserna startar letar du upp ditt namn på närvarolistan och sätter ett kryss på den och då är du anmäld till kursen, har du inte fyllt i intresseanmälan här under får du först skriva in ditt namn. Steg 2 i anmälan är sedan att betala kursavgiften. Information om kursavgifter hittar du på Kursavgifter

Prova på och kursstart hösten 2024

Vi startar terminen med prova på för nya dansare som vill testa Linedance, prova på blir söndagen den 25/8 från kl 15:30 till 16:30. Därefter blir det danskväll de som redan gått en termin eller mer, även dansare från andra föreningar är varmt välkomna! Kurserna startar sedan den 1/9 för söndagskurserna och den 5/9 för torsdagskursen.

Intresseanmälan


Kommentarer

Lämna ett svar